behanger Almere

Behanger Almere

Bent u woonachtig in de omgeving van Almere en bent u op zoek naar een ervaren en professionele behanger? Zoek dan niet verder, maar maak gebruik van de diensten van Heuving schilder- en behangwerken. Dit jonge bedrijf is opgericht door eigenaar Patrick Heuving. Na vele jaren in loondienst durfde ik eindelijk de grote stap naar ondernemerschap te wagen. Mijn grootste doel is om mijn klanten blij en tevreden achter te laten na het verrichten van mijn werkzaamheden. Ook zelf verlaat ik mijn klus dan met een grote glimlach! Ik ga niet weg voordat u volledig tevreden bent en alle behangresten en mijn werkattributen opgeruimd zijn. Alles voor een tevreden klant!

Vind uw behanger in Almere

Mijn bedrijf is gevestigd in Almere en naast behanger ben ik ook professioneel schilder. Dus ook voor al uw schilderwerkzaamheden kom ik met veel plezier naar u toe.
Door mijn jarenlange ervaring kan ik u bijstaan tijdens het maken van uw keuze voor de juiste behangsoort. Kiest u voor glasvezelbehang? Dan slaat u twee vliegen in één klap! Ik kan dit behang namelijk voor u aanbrengen en vervolgens voor u schilderen. Deze behangsoort is verkrijgbaar in vele verschillende patronen en met diverse structuren. Naast glasvezelbehang werk ik ook met renovliesbehang, fotobehang en vliesbehang.

Schilderen of behangen is waar uw klus om gaat, dan is het perfectie waar Heuving voor staat!

Verschillende soorten behang

Welke behangsoort heeft uw voorkeur? Of twijfelt u nog tussen alle verschillende mogelijkheden? Ik werk met renovliesbehang, glasvezelbehang, vliesbehang en fotobehang. Met veel plezier vertel ik u over de verschillende behangsoorten en de eigenschappen die deze verschillende soorten hebben. Wilt u uw wanden toch liever geschilderd hebben? Geen probleem, ook dit kan ik voor u verzorgen!

behanger Almere

Contact met Heuving schilder- en behangwerken? Vind hier alle informatie!

Heeft u vragen over mijn behangwerkzaamheden of schilderdiensten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die ik bied met betrekking tot uw specifieke situatie? Twijfel niet en neem direct contact met mij op! Stel uw vraag via het contactformulier op de website. Hier vraagt u ook makkelijk en snel een offerte aan. Na het ontvangen van uw aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook! Bel naar 06-17722059 of stuur mij een bericht via WhatsApp.

behanger Almere