Binnenwerk

Neem vrijblijvend contact op!

Schilderwerk

De meeste mensen denken bij binnen schilderwerk alleen aan de wanden en/of plafonds die geschilderd kunnen worden, maar denkt u ook eens aan al het houtwerkk bij u in huis, zoals trappen, kozijnen, deuren, ramen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw aluminium kozijnen te schilderen in de door u gewenste kleur. Voor al het schilderwerk bij u binnen maak ik gebruik van water gedragen verf, dat is beter voor uw en mijn gezondheid.

Behangwerk

U kunt uw wanden in huis op verschillende manieren afwerken. Zo kunt u de muren laten stuken, spachtelputzen, sausen en behangen. Er zijn verschillende soorten behang.

Glasvezelbehang

Dit behang is erg sterk. Glasvezelbehang is te verkrijgen in vele verschillende patronen en met verschillende structuren. Dit type behang dient na aanbrengen nog geschilderd te worden.

Renovliesbehang

Dit behang wordt vaak in nieuwbouwwoningen gebruikt omdat het huis nog werkt (beweegt), dit kan scheuren in het dure stucwerk veroorzaken. Door de sterke en gladde structuur van het renovliesbehang is scheurvorming niet of nauwelijks zichtbaar. Dit kan dus een perfecte oplossing zijn voor uw nieuwbouwwoning. Renovliesbehang dient na aanbrengen nog geschilderd te worden.

Papier/vlies behang

Dit behang is leverbaar in diverse soorten, maten en motieven. Denk aan een leuk motief voor de kinderkamer of wellicht liever een strak design.

Fotobehang

Wilt u liever fotobehang op de muur? Er zijn vele verschillende mogelijkheden te vinden, denk bijvoorbeeld aan uw favoriete vakantiefoto.

Schilderen of behangen is waar uw klus om gaat, dan is het perfectie waar Heuving voor staat!