Over mij

Wie ben ik?

Na vele jaren dromen en nadenken heb ik eindelijk de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Mijn grootste doel is blije en tevreden klanten achterlaten. Doordat ik altijd bezig ben het mooiste resultaat neer te zetten, kan ik veel voldoening uit mijn werk halen.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met mij opnemen via de e-mail of contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Met vriendelijke groet,
Patrick Heuving

Schilderen of behangen is waar uw klus om gaat, dan is het perfectie waar Heuving voor staat!

Wat vinden klanten van mijn werk?

Anita Bax
Anita Bax
2022-09-06
Geweldige ervaring gehad met Patrick, wat een vakman! Mijn buitenmuren hadden een opknapbeurt nodig, een flinke klus maar er is geweldig werk geleverd door Patrick. Eerlijk over de prijs, fijn in de communicatie en gezellig tijdens zijn aanwezigheid bij ons thuis. Kan hem alleen maar aanbevelen! Kijk zelf maar eens naar de indrukwekkende voor en na foto.. wauw!
Mia Saric
Mia Saric
2022-08-11
Gewoon top. Los van het superstrakke en nette schilderwerk, werd elke stap duidelijk gecommuniceerd en stelde Heuving pro-actief vragen waardoor je niet voor gedane zaken komt te staan. Prijs is all-inclusive en daar valt veel onder (gaatjes dichten, stofzuigen na afloop, meedenken over lichtinval en kleur, etc.). Heel betrouwbaar, niks tussen neus en lippen door, je weet meteen waar je aan toe bent. Kortom: echt vakwerk en zeker aan te bevelen voor de schilderklus.
Nicole Peters
Nicole Peters
2022-07-20
Via werkspot bij Patrick gekomen en zeer blij met zijn werk. Goede kwaliteit, makkelijk in de communicatie, kwam zijn afspraken top na en zeer flexibel qua uit te voeren werk. Aanrader!
Ronald Hazen
Ronald Hazen
2022-07-19
Zeer goede ervaring met Patrick! Heeft voor ons twee trappen geschilderd. Denkt goed mee in het gehele process, werkt snel, secuur en netjes. Een echte aanrader!
Bart
Bart
2022-04-25
Hele fijne en betrouwbare vakman. Komt zijn afspraken na en is een harde werker. Communicatie is een groot pluspunt en aan professionaliteit geen gebrek. Enorme aanrader
Natascha Sparreboom-Heese
Natascha Sparreboom-Heese
2022-03-18
Patrick Heuving heeft bij ons de buitenkant van ons huis geschilderd. Alles is netjes schoongemaakt, voorbewerkt en goed in de verf gezet. Patrick is professioneel, houdt zich aan de afspraken en levert goede kwaliteit. Een betrouwbare vakman met oog voor detail die goed luistert naar de wensen van de klant.
Laurens van Oort
Laurens van Oort
2022-03-07
Patrick is een fijne schilder. Hij geeft duidelijk aan wat je voor, tijdens en na de klus kunt verwachten en communiceert hier open over. Hij is goed bereikbaar, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en heeft daarnaast het werk ook keurig afgeleverd. Hij werkt netjes, maakt je attent op verschillende zaken, en het schilderwerk ziet er top uit. Ik zou Patrick daarom zeker aanbevelen.
netty brugmans
netty brugmans
2022-02-06
Heuving schilderwerk heeft mijn woonkamer en keuken prachtig behangen! Ondanks het vreselijk moeilijke patroon heeft hij het met geweldige precisie op mijn muur en het trapgat geplakt. Ook het fotobehang in de keuken is geweldig geworden. ondanks dat de klus 2x zo lang duurde is de prijs echter gewoon gebleven wat de offerte was. Ik ben zo blij dat ik voor hem gekozen heb en zal zeker bij mijn volgende behangklus hem weer vragen en raad hem zeker aan voor elke behang klus.
Prins Jan
Prins Jan
2022-02-04
Het werk bestond uit alle muren van mijn nieuwe appartement verven en de meterkast deuren + roosters verven. Zeer, zeer tevreden met het opgeleverde werk van Patrick. Hij denkt mee, komt met zeer goede adviezen, werkt zeer precies, maakt alles schoon, levert het werk binnen de afgesproken tijd op en het eindresultaat is superstrak! Absolute aanrader. Voor mijn volgende klus app ik Patrick weer!